Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВМястото на Коалиция Демократична България е

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВМястото на Коалиция Демократична България е
Коментари Харесай

Христо Иванов при президента: Усилията трябва да се съсредоточат върху Има такъв народ за съставяне на правителство

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Мястото на Коалиция " Демократична България " е значимо, тъй като в нейно лице десният гласоподавател още веднъж откри своето посланичество в българския парламент. Отреди ви значима роля в 45-ото Народно събрание и не по-малко значима роля в общия политически ред в страната. Знаете, че сме изправени пред редица провокации, които изправят Народно събрание пред сериозната задача да показа най-скоро оперативно отговорно държавно управление със солидна парламентарна поддръжка. Сега следва да се вземат значими решения за страната, които ще дефинират развиването ни през идващите години. Това разяснява президентът Румен Радев на срещата си с представителите на Коалиция " Демократична България ".

Ситуацията е комплицирана. България е изправена пред най-малко три огромни рецесии - здравната рецесия, икономическите последствия, които преливат към икономическа меланхолия, пред която страната ни е изправена сега. Това изисква амбициозна рационализация. Третата рецесия е тази на държавността. отиващото си ръководство не е просто едно отиващо си държавно управление. Трябва да съумеем да излезем от 10-годишното ръководство на Борисов и да си отдъхнем от него, само че и да забележим в дълбочина проблемите, с цел да намерим трайно решение, разяснява в отговор Христо Иванов. 

Демократична България има своята амбициозна визия за решаването и на трите рецесии. Ние отдаваме изключително значение на държавността за решаването и на останалите въпроси. Ние сме партия във напредък, само че не считам, че гласоподавателите ни сложиха на това място, където партията ни може да има първостопенна роля в претендирането за мандат. На този стадий хубавичко основа, върху която би трябвало да фокусираме напъните си е мандата на втората политическа мощ на изборите. Мнозинството маза да възложат очакванията си за ново ръководство на " ИТН " и от тази позиция, в случай че те потърсят нашата поддръжка, ние ще влезем в доста виновни и градивни диалози за това какво може да бъде това ръководство, разяснява Иванов. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР